Skicka ett meddelande

  Therese Hillman slutar som VD för Gymgrossisten

  2016-08-22 08:00 - Regulatoriskt pressmeddelande
  Qliro Group AB (publ) meddelade idag att Therese Hillman avser lämna sitt uppdrag som VD för dotterbolaget Gymgrossisten. Therese kvarstår i sin nuvarande roll fram till årsskiftet. Qliro Group har inlett rekryteringsprocessen för att hitta en efterträdare.

  “Therese har arbetat inom Gymgrossisten sedan 2007 och har varit bolagets VD sedan 2011. Under hennes tid som VD har bolaget vuxit lönsamt och etablerat sig som den ledande butiken för kosttillskott i Norden. Dessutom är Gymgrossisten idag ett av Nordens mest lönsamma e-handelsbolag och jag vill tacka Therese för hennes bidrag till Qliro Group under hennes år inom Gymgrossisten och önskar henne lycka till framöver”, kommenterade Marcus Lindqvist, VD och koncernchef för Qliro Group.

  "Jag har varit en del av Gymgrossisten i nästan tio år och känner nu att det är dags för mig att gå vidare till nästa utmaning. Jag är otroligt stolt över allt som vi har åstadkommit tillsammans och över bolagets utveckling under de tio åren. Gymgrossisten har nu en stark position både online och genom våra franchisebutiker i Norden. Vi har utvecklat vår portfölj med produkter under egna varumärken och vi har jobbat fokuserat med såväl kvalitet som kundnöjdhet. Bolaget står väl rustat för att fortsätta utvecklas inom viktiga segment på den nordiska marknaden”, kommenterade Therese Hillman.

  Prenumerera