Skicka ett meddelande

  Nellys erbjudande

  Nelly erbjuder mode och skönhetsprodukter till unga kvinnor via Nelly.com och vår Flagship Store, samt  mode till unga män via NLYMan.com. Sortimentet består av Nellys egna trendmedvetna varumärken, som kompletteras med ett noga utvalt utbud från varumärken attraktiva för vår kund. Vi har en direct-to-consumer strategi med ett starkt eget varumärke i kombination med i första hand digital försäljning direkt till vår målgrupp. 

  Nelly.com lanserades 2004. Sedan dess har sortimentet breddats från underkläder och badkläder för kvinnor till att även omfatta kläder, accessoarer, skönhetsprodukter och sportkläder. 2023 öppnade Nelly Flagship Store i Stockholm, med en fysisk butik har vi möjlighet att presentera vårt sortiment på ett nytt sätt och fördjupa vår kundförståelse. Herrsortiment har varit en del av erbjudandet sedan 2008. Under 2014 bröts herravdelningen ut och den renodlade sajten NLYMan lanserades, en modedestination för yngre män som erbjuder kläder, skor och accessoarer från dom mest populära varumärkena, för alla tillfällen.

  Nelly.com är en destination där kunden hittar en top-till-tå look för såväl lördagens fest som en regnig tisdag. Vi säkerställer att hon nailar looken ner till sista detalj. 

   

  Prenumerera