Skicka ett meddelande

    Nellys Plattform

    Nellys framgång bygger på vårt starka varumärke i kombination med vår effektiva organisation för inköp, marknadsföring, försäljning och leverans. Vi drivs av insikter från data och arbetar för att automatisera alla våra processer.  Våra investeringar i varumärke, sortiment och logistik har gett oss rätt förutsättningar för att förenkla för kunden. Våra kunder väljer Nelly på grund av vårt trendmedvetna och attraktiva erbjudande. Vi säljer främst direkt till vår målgrupp för att hålla i hela kundupplevelsen och satsar på Norden för att hålla oss fokuserade. 

    Produkterna köps in från tillverkare i till exempel Storbritannien, Turkiet och Kina. Relationen med tillverkarna styrs av uppförandekoden för affärspartners för att uppfylla våra krav. 

    Vår mode- och kundfokuserade organisation analyserar och engagerar dagligen våra målgrupper från vårt nav i Borås. Här har vi investerat i ett automatiserat lager med hög kapacitet som har minskat våra leverans- och distributionskostnader, förbättrat leveransupplevelsen och minskat våra miljömässiga avtryck.  Att ständigt bli bättre är en del av vår DNA.

    Prenumerera