Skicka ett meddelande

    Nellys varumärke

    Nelly är en av Nordens mest älskade modedestinationer för unga kvinnor. Nelly grundades 2004 i Sveriges textil- och e-handelshjärta Borås som pionjärer inom influencer marketing och digital försäljning direkt till kund. Idag har vi en engagerad kundbas främst bestående av unga kvinnor i Norden. Med 2,4 miljoner medlemmar på Nelly.com i Norden och 1,2 miljoner följare av våra sociala medier inspirerar vi dagligen vårt community med trender och looks från våra egna varumärken och noga utvalda kompletterande varumärken från en internationell portfölj.

    Våra framgångar bygger på en utpräglad känsla för trender och ett stort engagemang i målgruppen genom relationer i sociala medier. Vi samarbetar med några av Nordens mest innovativa och framgångsrika influencers. Vi söker ständigt nya sätt att inspirera och stärka vår attraktionskraft för vår målgrupp. 

    Nelly är inte endast ett modevarumärke. Nelly.com är inte bara en modedestination. Vi är en integrerad del av den unga kvinnans vardag där hon kontinuerligt söker inspiration för helhets-looken, både till vardags och när det är fest. Med ”Celebrate the fab you” som vår kärna är vi fast beslutna att alltid lyfta och stärka kvinnor runt omkring oss att uttrycka sig själva och fira livet – oavsett tillfälle!

    Prenumerera