Skicka ett meddelande

Verkställande ledning

Maria Segergren

Chief Assortment Officer

Maria Segergren tillträdde som Chief Assortment Officer (CAO) i Nelly Groups dotterbolag Nelly NLY AB i maj 2019 och utsågs till CAO i Nelly Group i december 2020. Hon kom dessförinnan från KappAhl där hon var sortiment- och designdirektör sedan september 2016. Hon har också varit Global Assortment Manager på & Other Stories. Mellan 2000 och 2014 hade hon flera ledande roller inom sortiment och inköp på H&M.

Maria har en kandidatexamen i företagsekonomi/textil från Borås högskola

Aktieinnehav (inklusive närstående personers innehav): 5 600 aktier

+

Andreas Drougge

Chief Technology Officer

Andreas Drougge tillträdde som CTO i Nelly Groups dotterbolag Nelly NLY AB i augusti 2020 och utsågs till CTO i Nelly Group i december 2020. Dessförinnan var han medgrundare till bolagen Ayo och Suavoo. Han har också varit CTO på Jetshop, Development Manager på Amazon, Head of IT på Lovefilm med mer.

Andreas har en fil kand och en magister i IT från Universitetet i Jönköping

Aktieinnehav (inklusive närstående personers innehav): 0 aktier

+

Therese Knutsson

Chief Human Resources Officer

Therese Knutsson tillträdde som CHRO i Nelly Groups dotterbolag Nelly NLY AB i december 2018 och utsågs till CHRO i Nelly Group i december 2020. Hon kom dessförinnan från Fristads där hon var HR Manager sedan januari 2015. Hon har också arbetat som HR-konsult inom Västra Götalandsregionen och som personalansvarig på Uniflex.

Therese har en kandidatexamen i beteendevetenskap från Borås högskola.

Aktieinnehav (inklusive närstående personers innehav): 0 aktier

+

David Granath

CFO

David Granath utsågs till CFO för Nelly Group i juni 2020. David var dessförinnan Head of Business Control på Nelly Group sedan 2016. Tidigare har han arbetat med affärsutveckling och business control på Dustin samt varit management-konsult på Applied Value. David är civilingenjör från Linköpings Universitet.

Aktieinnehav (inklusive närstående personers innehav): 9 754 aktier

+

Kristina Lukes

VD

Kristina tillträdde som VD för Nelly Groups dotterbolag Nelly NLY AB i april 2020 och utsågs till VD för Nelly Group i november 2020. Kristina har tidigare arbetat med affärsutveckling, sälj- och marknadsföring och produktutveckling av snabbrörliga konsumentvaror, främst på Unilever och Orkla under 15 år. Hon har även varit VD på en av McCanns kommunikations- och reklambyråer i Göteborg. Hon kommer senast från Paulig där hon ansvarat för Santa Maria och Risenta.

Kristina är civilekonom från Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet

Aktieinnehav (inklusive närstående personers innehav): 34 323 aktier

 

+

Prenumerera