Skicka ett meddelande

Verkställande ledning

Maria Segergren

Chief Assortment Officer

Maria Segergren tillträdde som Chief Assortment Officer (CAO) i Nelly Groups dotterbolag Nelly NLY AB i maj 2019 och utsågs till CAO i Nelly Group i december 2020. Hon kom dessförinnan från KappAhl där hon var sortiment- och designdirektör sedan september 2016. Hon har också varit Global Assortment Manager på & Other Stories. Mellan 2000 och 2014 hade hon flera ledande roller inom sortiment och inköp på H&M.

Maria har en kandidatexamen i företagsekonomi/textil från Borås högskola

Aktieinnehav (inklusive närstående personers innehav): 10 600 aktier

+

Andreas Drougge

Chief Technology Officer

Andreas Drougge tillträdde som CTO i Nelly Groups dotterbolag Nelly NLY AB i augusti 2020 och utsågs till CTO i Nelly Group i december 2020. Dessförinnan var han medgrundare till bolagen Ayo och Suavoo. Han har också varit CTO på Jetshop, Development Manager på Amazon, Head of IT på Lovefilm med mer.

Andreas har en fil kand och en magister i IT från Universitetet i Jönköping

Aktieinnehav (inklusive närstående personers innehav): 13 065 aktier

+

Helena Karlinder-Östlundh

Chief People, Communications & Sustainability Officer

Född 1981

Helena Karlinder-Östlundh tillträdde som Chief People, Communications & Sustainability Officer på Nelly i mars 2022. Helena har arbetat  med personal- och organisationsutvecklingsfrågor sedan 2005, först som konsult på McKinsey & Company och sedan på ledande  befattningar inom retail och i musikbranschen. Hennes senaste roll var som Chief People Officer på MECCA Brands i Australien och hon har dessförinnan även arbetat i Storbritannien. Hon har sedan tidigare gedigen erfarenhet av transformationsarbete, både inom turnarounds och inom bolag med hypertillväxt.

Helena har en Master of Science i organisationspsykologi från London School of Economics and Political Science.

Aktieinnehav (inklusive närstående personers innehav): 0 aktier.

+

Stefan Svensson

Chief Operations Officer

Stefan tillträdde som COO i Nelly group augusti 2021. Stefan kommer närmast från NetOnNet där han ansvarat för bland annat logistikfunktionen sedan 2015.

Tidigare har Stefan arbetet inom distributionsledet i hemelektroniksbranschen samt flertalet år som konsult inom logistikutveckling. Stefan har en Msc inom logistik från Högskolan i Borås.

Aktieinnehav (inklusive närstående personers innehav): 54 aktier.

+

John Afzelius

CFO

John Afzelius tillträdde som CFO för Nelly Group i april 2020. John var tidigare CFO på dotterbolaget Nelly NLY sedan augusti 2019. Han
kom dessförinnan från Transtema Group AB där han satt i ledningsgruppen som CFO. Dessförinnan var han CFO på Thin Film Electronics ASA mellan 2013 och 2016 som är listat på Oslo Børs. John har också arbetat inom Orkla med strategi och M&A samt inom Nordea Investment Management och Catella Kapitalförvaltning med kapitalförvaltning.

John är civilingenjör från KTH, ekonomie kandidat från Stockholms Universitet, Chartered Financial Analyst från CFA Institute samt
reservofficer i marinen.

Aktieinnehav (inklusive närstående personers innehav): 30 820 aktier.

+

Kristina Lukes

VD

Kristina tillträdde som VD för Nelly Groups dotterbolag Nelly NLY AB i april 2020 och utsågs till VD för Nelly Group i november 2020. Kristina har tidigare arbetat med affärsutveckling, sälj- och marknadsföring och produktutveckling av snabbrörliga konsumentvaror, främst på Unilever och Orkla under 15 år. Hon har även varit VD på en av McCanns kommunikations- och reklambyråer i Göteborg. Hon kommer senast från Paulig där hon ansvarat för Santa Maria och Risenta.

Kristina är civilekonom från Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet

Aktieinnehav (inklusive närstående personers innehav): 69 750 aktier.

 

+

Prenumerera