Skicka ett meddelande

  Verkställande ledning

  Lotta Fermén

  Chief Assortment Officer

  Lotta Fermén tillträdde som tillförordnad Chief Assortment Officer (CAO) i juni 2022. Sedan januari 2023 innehar hon rollen som CAO permanent.

  Lotta kommer senast från en roll som Category Manager på Nelly, där hon bland annat ansvarat för inköpsteam på Nellys egna varumärken, och har även liknande erfarenhet från Gina Tricot.

  Lotta har en textilekonomutbildning från högskolan i Borås.

  Aktieinnehav (inklusive närstående personers innehav): 0 aktier.

  +

  Stefan Svensson

  Chief Operations Officer

  Stefan tillträdde som COO i Nelly group augusti 2021. Stefan kommer närmast från NetOnNet där han ansvarat för bland annat logistikfunktionen sedan 2015.

  Tidigare har Stefan arbetet inom distributionsledet i hemelektroniksbranschen samt flertalet år som konsult inom logistikutveckling. Stefan har en Msc inom logistik från Högskolan i Borås.

  Aktieinnehav (inklusive närstående personers innehav): 21 277 aktier.

  +

  Helena Karlinder-Östlundh

  Chief Executive Officer

  Helena Karlinder-Östlundh är ordinarie CEO för Nelly Group sedan 28 september 2023.

  Hon började på Nelly i mars 2022. Helena har tidigare arbetat  med personal- och organisationsutvecklingsfrågor sedan 2005, först som konsult på McKinsey & Company och sedan på ledande  befattningar inom retail och i musikbranschen. Hennes senaste roll var som Chief People Officer på MECCA Brands i Australien och hon har dessförinnan även arbetat i Storbritannien. Hon har sedan tidigare gedigen erfarenhet av transformationsarbete, både inom turnarounds och inom bolag med hypertillväxt.

  Helena har en Master of Science i organisationspsykologi från London School of Economics and Political Science.

  Aktieinnehav (inklusive närstående personers innehav): 10 000 aktier.

  +

  Niklas Lingblom

  Chief Financial Officer

  Niklas Lingblom tillträdde rollen som Chief Financial Officer (CFO) i februari 2024.

  Niklas har lång erfarenhet inom e-handel och har närmast haft rollen som CFO på Inet med brett ansvar för samtliga finansiella processer.

  Han har även tidigare erfarenhet av publika bolag då han innehaft rollen som Finance Manager på Powercell Sweden AB (publ). Niklas har även varit Financial Controller på IT-distributören Exertis CapTech AB samt Senior Auditor på EY.

  Niklas har en magisterexamen från Handelshögskolan i Göteborg.

  Aktieinnehav (inklusive närstående personers innehav): 11 670 aktier.

  +

  Madeleine Einarsson

  Chief Sales Officer

  Madeleine Einarsson tillträdde som Chief Sales Officer (CSO) i augusti 2023.

  Madeleine kommer senast från rollen som försäljningschef på Nelly, där hon bland annat ansvarat för försäljning och performance marketing.

  Madeleine har en kandidatexamen i Företagsekonomi från Handelshögskolan i Göteborg samt en Politices kandidatexamen från Göteborgs Universitet.

  Aktieinnehav (inklusive närstående personers innehav): 0 aktier.

  +

  Anders Hellberg

  Chief Technology Officer

  Anders Hellberg tillträdde som Chief Technology Officer (CTO) i september 2023. Anders kommer senast från en roll som Client Director på Avensia där han ansvarade för samarbeten med bl a Kappahl, Haglöfs, Nordic Nest, Bygghemma, Trademax och Chilli. Innan dess var han 12 år på Stena Line och var med och ledde den digitala affärsutvecklingen.

  Anders har en civilingenjörsutbildning från Chalmers Tekniska Högskola i Göteborg.

  Aktieinnehav (inklusive närstående personers innehav): 0 aktier.

  +

  Prenumerera