Skicka ett meddelande

  Mathias Pedersen utsedd till ny CFO för Qliro Group

  2016-08-10 08:00 - Regulatoriskt pressmeddelande
  Qliro Group AB (publ) meddelade idag att Mathias Pedersen utsetts till ny Chief Financial Officer (CFO) för Qliro Group. Mathias kommer ingå i koncernledningen och tillträder den 15 augusti 2016. Han ersätter Nicolas Adlercreutz.

  Mathias Pedersen, 45, har en gedigen finansiell bakgrund och tidigare erfarenhet som CFO för ett börsnoterat bolag. Han kommer närmast från rollen som Investment Director på Kinnevik AB. Han har tidigare bland annat varit CFO för East Capital group, East Capital Explorer och ETAC. Mathias är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm.

  Marcus Lindqvist, VD och koncernchef för Qliro Group, kommenterar: ”Vi är mycket glada över att kunna utse Mathias Pedersen till ny CFO för Qliro Group. Mathias har betydande finansiell expertis och många års erfarenhet av CFO-rollen. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med Mathias och övriga koncernledningen för att fortsätta utveckla Qliro Group. Jag vill samtidigt tacka Nicolas Adlercreutz för hans tid på Qliro Group. Nicolas har varit en central del i utvecklingen av den stabila grund som idag finns på plats inom Qliro Group och jag önskar honom lycka till när han nu lämnar gruppen.”

  Mathias Pedersen kommenterar: ”Qliro Group är ett mycket spännande bolag och jag ser fram emot att ta en aktiv roll i den fortsatta utvecklingen av koncernen. Jag tror att kombinationen av mina tidigare erfarenheter kan komma väl till pass i detta arbete.”

  Denna information är sådan information som Qliro Group AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 10 augusti 2016 kl. 08:00 CET.

  Prenumerera