Skicka ett meddelande

NLY MAN X DR DENIM

2022-09-21 08:09

NLY MAN & Dr Denim släpper gemensam kollektion tillsammans i nytt samarbete. Kollektionen kännetecknas av ett unikt print och innehåller en t-shirt, en longsleeve och ett par jeans. NLY MAN X DR DENIM kommer att finnas exklusivt på www.nlyman.com och släpps under fredagen den 23 september. 

”Ikoniska Dr Denim är ett uppskattat brand i vår varumärkesportfölj och vi har länge snackat om möjligheterna till ett collab. Det är verkligen roligt att vi äntligen kan presentera NLY MAN X Dr Denim för våra kunder!”, säger Niclas Brage Joxelius som jobbar med Brand & Content på NLY MAN.

Stark lineup när NLY MAN X DR DENIM firas i Göteborg 23 september
23 september firas samarbetet tillsammans med influencers och kunder på Zamenhof i Göteborg. Huvudartist under kvällen är Reyn som genom en blandning av rap, rnb och pop framför texter som berör. Warm up står rnb-artisten och modellen Hugo Jimenez för.

Från klockan 18:30 öppnar eventet för alla över 18 år som vill delta i firandet, så länge plats finns.

OM NLY MAN

NLYMAN.COM är en modedestination för den yngre mannen och erbjuder kläder, skor och accessoarer från dom mest populära varumärkena, för alla tillfällen i livet.

OM DR DENIM
Det Göteborgsbaserade jeansvarumärket Dr Denim har sedan 2004 sparkat uppåt på den internationella modescenen. Med ena foten Göteborg, och den andra ute i världen, har Dr Denim blivit ett självklart namn hos kunder som gjort denim & good times till en livsstil.

Prenumerera