Skicka ett meddelande

Sveriges TikTok-kreatörer samlas igen när Nellys koncept för Influencer Marketing är tillbaka i en Summer Edition

2022-06-15 08:06

I februari överraskade Nelly genom att presentera vårens trender med det innovativa eventet och konceptet The Nelly House, där Sveriges främsta TikTok-kreatörer bjöds in för att skapa kreativt innehåll till TikTok och andra plattformar. The Nelly House överträffade förväntningarna och nu följs succén upp med en sommaredition i Stockholms skärgård.

Sveriges största TikTok-profiler bjuds in till skärgårdsvilla
”När Nelly bjuder in till event är det något alldeles extra och profilerna kommer bjudas på en helhetsupplevelse i en härlig sommaridyll, för det är Villa Södernäs på Värmdö i skärgården en perfekt location. Vi har skapat känslan av att befinna sig i ett Nelly-universum av glädje, poolparty och sommarinspiration - långt ifrån vardagen!”, säger Nina Ghazanfari, Head of Brand collabs & Events på Nelly.

Sommareditionen av The Nelly House äger rum i en poolvilla i Stockholms skärgård dit Nelly bjudit Sveriges främsta TikTok-kreatörer. Under fem dagar förväntas 150 gäster besöka eventet och skapa innovativt innehåll för sina kanaler. Inomhus och utomhus finns unika miljöer uppbyggda och inspirerande sommarlooks från sommarens trender i form av klänningar, badmode, accessoarer, väskor och skor.

TikTok en av Nellys snabbast växande marknadskanaler
Som ett av de mest använda sociala medierna för de födda på 2000-talet är TikTok även en av Nellys snabbast växande marknadskanaler. Första upplagan av The Nelly House blev en succé där Nellys mål för innehåll, spridning och engagemang överträffades.

”Vi finns i de kanaler där vår kund befinner sig och TikTok är därför en viktig del av vår kanalstrategi för att driva trafik och engagemang för Nelly. Genom inspirerande innehåll, strategiska samarbeten, inslag av humor och kreativa aktiveringar som The Nelly House bygger vi en stark närvaro på plattformen.”, säger Helena Karlinder-Östlundh, tillförordnad VD på Nelly.

The Nelly House Summer Edition pågår 14-18 juni.

Prenumerera