Skicka ett meddelande

Med turné genom Sverige inspirerar Nelly inför säsongens firanden

2022-03-07 08:03

Säsongens firanden med student, bal och skolavslutning närmar sig och med borttagna restriktioner finns möjlighet att fira ordentligt tillsammans med nära och kära. Med The Nelly Tour tar Nelly en turnébuss inredd med vårens trender för stundande festtillfällen och ger sig ut på vägarna för att träffa och inspirera sina kunder i fem svenska städer.

”Med The Nelly Tour ska vi inspirera våra kunder inför stundande studentfiranden, baler och skolavslutningar. Vår förhoppning är att de ska tankas med massa energi och pepp inför vårens viktigaste fester och tillfällen!”, säger Helen Movitz, Brand Manager på Nelly.

Vill träffa sina kunder och sprida glädje inför säsongen
På Nelly-bussen får gästerna bland annat prova vårens trender för säsongens festtillfällen, personlig stylinghjälp av en Nelly-stylist och en förhandstitt på kommande kollektioner. Student, bal och skolavslutning är viktiga högtider för Nellys målgrupp som de senaste åren inte kunnat firas som vanligt. I år vill Nelly vara med och sprida glädje och förväntan inför säsongens firanden.

”Som ren e-handlare är den naturliga platsen där vi dagligen möter kunden våra digitala kanaler. Därför känns det alltid extra roligt när vi träffar dem på våra fysiska events, som The Nelly Tour och The Nelly House”, säger Helen Movitz, Brand Manager på Nelly.

The Nelly Tour besöker fem svenska städer
Roadshowen pågår i fem dagar under vilka fem svenska städer får besök. The Nelly Tour inleds i Gävle den 9:e mars och fortsätter därefter genom Västerås, Örebro och Jönköping innan den avslutas i Norrköping den 13:e mars. Under dagarna kommer totalt drygt 300 personer få möjlighet att besöka Nelly-bussen.

Populär TikTok-profil och DJ på plats under fredagen
Under fredagens besök i Örebro bjuds gästerna på extra feststämning. Populära TikTok-profilen Preet Kaur (@preetikauur) med 95,4 tusen följare på TikTok kommer vara bussens värd för dagen och en DJ är på plats under eftermiddagen. Kvällen avslutas med ett liveshoppingevent direkt från The Nelly Tour med Preet Kaur och Nellys stylist.

Kunderna har fått registrera sig för att boka en plats på bussen och det har varit först till kvarn vid anmälan. 

”Även om man inte fått en plats att besöka bussen får man gärna komma förbi och säga hej utanför!”, säger Helen Movitz, Brand Manager på Nelly.

Prenumerera