Skicka ett meddelande

I årets julkampanj bjuder Nelly in till en förtrollande HOT GIRL XMAS

2021-11-30 10:11

Let’s have a HOT GIRL XMAS är budskapet i Nellys glimrande julkampanj. Innebörden är lånat från det virala fenomenet HOT GIRL SUMMER. Frasen är ett statement för att vara sig själv helt och fullt utan att be om ursäkt, peppa sina vänner och bejaka det roliga i livet.
"Att hylla sig själv, peppa sina vänner och självsäkert gå sin egen väg är helt i linje med vad Nelly står för. Att skapa kampanjen runt temat HOT GIRL XMAS kändes självklart, och väldigt roligt", berättar Nina Ghazanfari, Influencer Markering Manager på Nelly.

I julkampanjen uppmanar Nelly till att lägga det gånga årets utmaningar bakom oss och ta igen festerna vi missat. Nelly vill föra tankarna till barndomens storslagna jular.

"För årets kampanj har vi inte hållit tillbaka. Vi vet att många gått igenom en tuff tid under pandemin och längtar efter att få dela julglädjen med nära och kära, så nu vill vi bjuda in till en gnistrande jul full av glitter och glam", säger Helen Movitz, Brand Manager på Nelly.

Utvalda festoutfits från egna varumärket NLYbyNelly

Bianca Ingrosso är ansiktet utåt för kampanjen och visar utvalda plagg och outfits för julhögtiden från Nellys egna varumärke NLYbyNelly. NLYbyNelly innehåller ett brett urval av partylooks, där några av IT-produkterna lyfts i kampanjen.

"Bianca förespråkar att vara sig själv och har blivit uppskattad för att hon vågar visa vem hon är utan att tona ner eller ursäkta sig. Vi kunde inte vara mer nöjda med att det är just Bianca som förmedlar vår gnistrande jul som bara hon kan", säger Nina Ghazanfari, Influencer Markering Manager på Nelly.

"Var ditt eget amazing self och gör precis vad du vill, nu till jul och året runt! För mig handlar kampanjen om att förmedla: get out there och säg ja till att fira allt som livet erbjuder. Hypea dig själv – och andra!", säger Bianca Ingrosso.

Nellys julkampanj finns från och med idag på www.nelly.com

Prenumerera