Skicka ett meddelande

Nelly.com och Antonija Mandir gör höstkampanj tillsammans – BACK TO REALITY med senaste nyheterna från Nelly.com!

2021-07-28 10:07

Antonija Mandir frontar Nelly.com’s senaste höstkampanj som visar upp de hetaste nyheterna för att skapa den rätta looken i höst.

Efter månader med restriktioner och inställda event är det många som känner suget efter att styla upp sig och känna sig FAB igen! Det äntligen dags att återgå till verkligheten och vem är bättre lämpad att visa upp Nellys senaste kollektion för back to reality än Antonija Mandir!

Antonija är en riktig Nelly-tjej! Hon sprider glädje och positiv energi samtidigt som hon utstrålar female empowerment och tar för sig på ett självsäkert sätt. Det matchar väl med Nellys värderingar och samarbetet i kampanjen BACK TO REALITY känns klockrent. Vi vill i kampanjen uppmuntra våra kunder att känna sig fantastiska varje dag. Always celebrate the FAB you. säger Christopher Westerberg, Head of Brand på Nelly.com

Jag är glad att ha fått chansen att göra ett så stort projekt med ett företag som jag har varit kund hos sedan jag var liten. Hela Nellys team är fantastiska. Att nu få fronta en kampanj för dem gör mig otroligt stolt över mig och mitt team, säger Antonija Mandir.

Nelly och Antonija har haft en framgångsrikt samarbete en längre period och båda parter kände att det var dags att ta samarbetet till nästa nivå och vi ser fram emot att få följa engagemanget kring kampanjen.


Kampanjen lanserades den 26:e Juli. Försäljning kommer att ske online på Nelly.com. Nelly.com är en av de största destinationerna för unga kvinnor med 1,4 miljoner aktiva kunder. En femtedel av dem besöker sajten varje veckan för senaste modet och inspiration. 

Ansvarig för samarbetet:

Mikaela Nord

Influencer Marketing Specialist

Mikaela.nord@nelly.com

Prenumerera