Skicka ett meddelande

  Tretti expanderar till Finland

  2011-06-13 08:00 - Regulatoriskt pressmeddelande
  CDON Group AB (publ.), ett av Nordens ledande e-handelsföretag, tillkännagav idag att Tretti expanderat till Finland genom lanseringen av internetbutiken tretti.fi.

  Tretti kan nu erbjuda även finska konsumenter vitvaror och hushållsapparater till lägre priser på internet. Den finska butiken bygger på samma plattform som de befintliga butikerna, använder samma infrastruktur och har finsktalande personal.

  Tretti är Nordens största internetbutik för vitvaror och hushållsapparater, med 451 miljoner kronor i omsättning och en tillväxt på 31 % för 2010, och finns sedan tidigare i Sverige, Danmark och Norge. Trettis sortiment innehåller mer än 8.000 produkter från välkända varumärken som AEG, Bosch, Electrolux, Gorenje, iRobot, OBH Nordica, Siemens och Whirlpool.

  Tretti förvärvades av CDON Group 3 juni 2011.

  Mikael Olander, VD och koncernchef för CDON Group kommenterar: "Trettis fortsatta nordiska expansion ligger i linje med CDON Groups tillväxtstrategi att bredda vårt utbud, expandera våra verksamheter geografiskt och addera nya varumärken till vår portfölj. Tretti har en ledande position i Sverige och efter etableringarna i Danmark och Norge under 2010 kompletteras den nordiska expansionen nu med lanseringen i Finland. Vi är övertygade om att Trettis erbjudande kommer vara lika populärt på den finska marknaden."

  ***

  Prenumerera