Skicka ett meddelande

  Qliro öppnar för externa handlare

  2015-03-12 08:00 - Regulatoriskt pressmeddelande
  Qliro Group AB (publ.) meddelade idag att dotterbolaget Qliro AB introducerar betalningslösningen Qliro för handlare utanför Qliro Group.

  Qliro har utvecklat integrationsmoduler som gör det enkelt för handlare som använder plattformarna Magento och Askås att ansluta sig till Qliros betalningslösning. Inom kort kommer även integrationer mot fler plattformar att lanseras.

  − Qliro befinner sig i en spännande fas. Vi lanserade betalningslösningen på koncernens svenska butiker under förra året och idag har Qliro fler än 500.000 kunder. Mottagandet från konsumenterna har varit positivt, samtidigt som intresset från andra e-handlare är stort. Därför tar vi nu nästa steg och erbjuder  betalningslösningen till handlare utanför Qliro Group, kommenterar Paul Fischbein, VD och koncernchef för Qliro Group.

  Om Qliro
  Qliro är ett bolag som gör det möjligt för kunder att handla tryggt på nätet genom att först få hem sina varor, och därefter betala för dem. Qliro startades 2014 som en del av Qliro Group och idag används Qliros betaltjänst i Sverige på  CDON.com, Nelly, NLYman, Lekmer, Tretti och Members. Under 2015 planeras fortsatt integration mot fler svenska handlare samt lansering i ytterligare nordiska länder.

  Informationen i detta pressmeddelande är sådan som Qliro Group ska offentliggöra enligt lagen om handel med finansiella instrument och/eller lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades för offentliggörande den 12 mars 2015 klockan 08:00 CET.

  Prenumerera