Skicka ett meddelande

  Qliro har ansökt om tillstånd att bli kreditmarknadsbolag

  2015-02-27 08:00 - Regulatoriskt pressmeddelande
  Qliro Group AB (publ.) meddelade idag att dotterbolaget Qliro AB har ingivit ansökan till Finansinspektionen om att bli kreditmarknadsbolag.

  − Efter den framgångsrika lanseringen av Qliro i Sverige ansöker vi nu om att bli kreditmarknadsbolag. Det är ett viktigt steg mot att vidareutveckla kunderbjudandet, kommenterar Paul Fischbein, VD och koncernchef för Qliro Group.

  Om Qliro
  Qliro startades 2014 som en del av Qliro Group. Qliro är ett bolag som gör det möjligt för kunder att handla tryggt på nätet genom att först få hem sina varor, och därefter betala för dem. Idag används Qliros betaltjänst på internetbutikerna Members, Tretti, Nelly, NLYman, Lekmer och CDON.com. Under 2015 planeras integration för internetbutikerna Gymgrossisten, Bodystore och Milebreaker samt lansering i Finland och Norge.

  Informationen i detta pressmeddelande är sådan som Qliro Group ska offentliggöra enligt lagen om handel med finansiella instrument och/eller lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades för offentliggörande den 27 februari 2015 klockan 08:00 CET.

  Prenumerera