Skicka ett meddelande

  Patrik Illerstig avser lämna Qliro Financial Services

  2017-08-10 18:30 - Regulatoriskt pressmeddelande
  Patrik Illerstig, Head of Qliro Financial Services, har meddelat att han avser lämna sin befattning inom Qliro Group vid årsskiftet. Rekryteringsprocessen för en efterträdare har inletts.

  – Patrik Illerstig har arbetat inom Qliro Group sedan 2012 och utsågs 2014 till Head of Qliro Financial Services. Under hans ledning har Qliro Financial Services etablerat en stark marknadsposition i Norden. Jag tackar Patrik för hans insatser och önskar honom lycka till i framtida uppdrag, sa Marcus Lindqvist, VD och koncernchef för Qliro Group.

  Jag har arbetat inom Qliro Group i fem år och nu att det är dags för mig att ta mig an nästa utmaning. Denna tid har varit väldigt givande och jag är stolt över att ha varit med om att bygga Qliro Financial Services erbjudande av finansiella tjänster till handlare och konsumenter, sa Patrik Illerstig, Head of Qliro Financial Services.

  Qliro Financial Services har sedan starten 2014 byggt upp en stark och kompetent organisation och vi är väl positionerade för att fortsätta expandera vårt erbjudande av finansiella tjänster. Jag tackar också Patrik för hans bidrag till bolagets snabba tillväxt, sa Peter Sjunnesson, ordförande för Qliro AB.

  Denna information är sådan information som Qliro Group AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 10 augusti 2017 klockan 18.30.

  Prenumerera