Skicka ett meddelande

  Niklas Jarl utsedd till VD för Lekmer

  2015-12-04 08:00 - Regulatoriskt pressmeddelande
  Qliro Group AB (publ) meddelade idag att Niklas Jarl har utsetts till VD för dotterbolaget Lekmer. Niklas tillträder med omedelbar verkan och ersätter Fredrik Palm som på egen begäran sagt upp sig för att anta nya utmaningar.

  Niklas Jarl är en av grundarna av Lekmer och har sedan starten 2006 ingått i ledningsgruppen för bolaget. Som grundare har Niklas innehaft många positioner inom Lekmer och kommer närmast från positionen som försäljnings- och marknadschef för Lekmer. Fredrik Palm har på egen begäran sagt upp sig för att anta nya utmaningar. Han kommer under en övergångsperiod att finnas kvar inom koncernen.

  Paul Fischbein, VD och koncernchef för Qliro Group, kommenterar: ”Vi är mycket glada över att kunna utse Niklas till VD för Lekmer. Niklas och de övriga Lekmer-grundarna, Patric Palmefjord och Johan Englund, har tillsammans med Fredrik Palm byggt upp Lekmer till Nordens ledande nätbutik för barnfamiljen. Jag är övertygad om att Niklas, tillsammans med de övriga grundarna och resten av Lekmer-teamet, kommer att leda den fortsatta utvecklingen av Lekmer på ett väldigt bra sätt. Jag vill också passa på att tacka Fredrik Palm för hans fyra år inom Lekmer och Qliro Group. Med Fredrik som VD har Lekmer visat en fantastisk utveckling och vi önskar honom lycka till när han nu väljer att anta nya utmaningar.”

  Informationen i detta pressmeddelande är sådan som Qliro Group ska offentliggöra enligt lagen om handel med finansiella instrument och/eller lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades för offentliggörande den 4 december 2015 klockan 08:00 CET.

  Prenumerera