Skicka ett meddelande

  Nelly Group utser Ludvig Anderberg till ny VD

  2022-06-22 12:15 - Regulatoriskt pressmeddelande

  Styrelsen för Nelly Group AB (publ) har idag utsett Ludvig Anderberg till ny VD. Ludvig Anderberg ersätter Helena Karlinder-Östlundh som varit tillförordnad VD sedan den 13 juni 2022. Ludvig tillträder senast den 22 augusti 2022.

  Ludvig Anderberg har lång och relevant erfarenhet från snabbrörliga konsumentprodukter och mode på nätet. Han kommer senast från posten som VD på Mat.se och dessförinnan var han CFO och COO på Revolution Race. Under åren 2015 till 2018 hade han flera ledande roller på Nelly inklusive CFO och tillförordnad VD.

  "Jag välkomnar Ludvig Anderberg tillbaka till Nelly Group. Han har rätt bakgrund och erfarenheter för att driva Nellys omställningsresa mot lönsamhet", säger styrelsens ordförande Mathias Pedersen.

  "Det ska bli spännande att åter igen få arbeta med Nelly som är ett av Nordens starkaste varumärken för mode på nätet för unga kvinnor. Bolaget har tagit flera viktiga steg som förnyad logistik och samling av alla medarbetare i Borås. Nu ska vi arbeta vidare med varumärket och effektivisera processerna", säger Ludvig Anderberg.

  Helena Karlinder-Östlundh kommer att kvarstå som tillförordnad VD för Nelly Group tills Ludvig Anderberg tillträder som VD senast den 22 augusti 2022.

  För mer information, vänligen kontakta:
  Mathias Pedersen, styrelseordförande
  + 46 70 911 77 31
  ir@nelly.com

  Prenumerera