Skicka ett meddelande

  Nelly förstärker ledningsgruppen med Stefan Svensson som Chief Operations Officer

  2021-03-01 12:00 - Regulatoriskt pressmeddelande

  Pressmeddelande 1 March 2021

  Nelly Group AB (”Nelly”) förstärker ledningsgruppen med Stefan Svensson som Chief Operations Officer. Stefan har lång erfarenhet av logistikutveckling och har bland annat haft motsvarande roll inom NetOnNet.

  – Nelly lyfter arbetet med vår värdekedja. I år samlar vi hela vår organisationen i Borås och flyttar logistiken till vårt nya automatiserade lager. Våra 1,1 miljoner kunder gör 2,6 miljoner köp per år i Norden. Detta ställer stora krav på logistiken och jag är glad att Stefan Svensson valt att komma till oss för att driva vår förändringsagenda. Vi ska fortsätta arbeta för hög lageromsättning, hållbar värdekedja, effektiv logistik och snabba och precisa leveranser, säger Kristina Lukes, VD på Nelly.

  – Nelly är ett unikt starkt varumärke mot en krävande och attraktiv målgrupp. Det finns potential att utveckla hela bolagets värdekedja och jag är peppad på att öka effektiviteten med ett nytt automatiserat lager tillsammans med teamet, säger Stefan Svensson, tillträdande COO på Nelly.

  Stefan tillträder sommaren 2021. Han har gedigen erfarenhet av logistik inom e-handel och snabbrörliga konsumentprodukter. Sedan 2015 har han drivit utvecklingen av logistiken inom NetOnNet som chef för logistik. Dessförinnan var han chef för logistik och IT på Focus Nordic AB under fem år. Han har också erfarenhet av logistik inom bland annat ProFlow AB. Stefan har en fil kand och en master inom logistik från Högskolan i Borås.

  För mer information
  Niclas Lilja, Investor Relations Nelly
  +46 736 511 363
  ir@nelly.com

  Om Nelly Group
  Nelly är ett av Nordens starkaste modevarumärken för unga kvinnor. Kärnan är det egna varumärket i kombination med digital försäljning direkt till vår målgrupp. Nelly har skapat ett starkt engagemang genom hög modegrad och digital marknadsföring. Bolaget har 1,1 miljoner kunder i Norden och omsätter 1,4 miljarder kronor per år. Nelly Group hette tidigare Qliro Group. Nelly Groups aktier är noterade på Nasdaq Stockholm i small-capsegmentet med kortnamnet ”NELLY”.

  Prenumerera