Skicka ett meddelande

  Magnus Månsson slutar som VD för Nelly

  2016-07-07 08:00 - Regulatoriskt pressmeddelande
  Qliro Group AB (publ) meddelade idag att Magnus Månsson avser lämna sitt uppdrag som VD för dotterbolaget Nelly. Magnus kvarstår i sin nuvarande roll tillsvidare och har en uppsägningstid som uppgår till 6 månader. Qliro Group har inlett rekryteringsprocessen för att hitta en efterträdare.

  “Magnus Månsson har informerat oss om hans önskan att lämna uppdraget som VD för Nelly. Under Magnus tid som VD har Nelly vuxit och stärkt sin position på de nordiska marknaderna, inte minst genom utvecklingen av egna varumärken, vilket kommer att vara fortsatt viktigt för Nelly i framtiden. Jag vill tacka Magnus för hans insatser inom Nelly och Qliro Group och samtidigt önska honom lycka till i sin framtida karriär”, kommenterar Paul Fischbein, VD och koncernchef för Qliro Group.

  "Jag är mycket stolt över vad teamet på Nelly har åstadkommit sedan jag började 2012. Nelly har idag en stark position på marknaden, ett attraktivt erbjudande inom egna varumärken och en skicklig organisation som är väl rustad för att fortsätta utveckla bolaget. Det har varit oerhört roligt att arbeta med alla duktiga medarbetare inom Nelly och Qliro Group och jag ser fram emot att följa bolagets utveckling framöver”, kommenterar Magnus Månsson.

  Magnus Månsson kommer att tillträda som VD för Gina Tricot efter att han avslutat sitt uppdrag för Nelly.

  Denna information är sådan information som Qliro Group AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 7 juli 2016 kl. 08:00 CET.

  Prenumerera