Skicka ett meddelande

  Magnus Månsson ny chef för modesegmentet samt VD för Nelly.com

  2012-07-16 08:00 - Regulatoriskt pressmeddelande
  CDON Group AB, Nordens ledande e-handelskoncern, tillkännagav idag att man utsett en ny ledande befattningshavare. Magnus Månsson har utnämnts till chef för koncernens modesegment samt VD för Nelly.com. Han kommer även, i egenskap av segmentschef, att ingå i koncernens ledningsgrupp.

  Magnus Månsson kommer närmast från New Wave Group där han idag är VD för affärsområdet New Wave Sport samt för konfektionsbolaget Craft. Dessförinnan har han bland annat arbetat på Tretorn och Nike.

  Paul Fischbein, VD och koncernchef för CDON Group kommenterade: "Vi är mycket nöjda med rekryteringen av Magnus Månsson. Magnus har en meriterande erfarenhet från den internationella konfektionsmarknaden och de ledaregenskaper som krävs när Nelly.com nu ska ta nästa steg i sin utveckling mot att bli en internationell modebutik på internet."

  Magnus Månsson kommenterade: ”Nelly.com är ett spännande företag med hög tillväxt och höga ambitioner. Jag ser fram emot utmaningen att leda bolaget och tror att min erfarenhet från branschen och marknaderna kommer vara till nytta i den fortsatta utvecklingen.”

  Prenumerera