Skicka ett meddelande

  LEKMER TAR ÖVER VARUMÄRKET CARENA

  2014-02-10 10:45 - Regulatoriskt pressmeddelande
  Pressmeddelande, Malmö 10 februari 2014

  CDON Group AB (publ), Nordens ledande e-handelskoncern, tillkännagav idag att dotterbolaget Lekmer AB har tecknat avtal med Britax om att ta över varumärket Carena.

  Carena är ett välkänt varumärke inom barnvagnar och tillbehör i Norden. Lekmer tar nu över varumärket och lager samt vissa rättigheter och åtaganden. Lekmer har under de senaste åren breddat sortimentet mot babyprodukter och barnvagnar och erbjuder idag ett brett utbud av produkter för barnfamiljen.

  Paul Fischbein, VD och Koncernchef för CDON Group kommenterar: ”Vi är glada över förvärvet av Carena som är ett starkt konsumentvarumärke och ett bra komplement till Lekmers växande sortiment inom babysegmentet. Carena kommer att stärka Lekmers position ytterligare på barn- och babymarknaden i Norden.”

    
  För ytterligare information, besök cdongroup.com eller kontakta:

  Paul Fischbein, VD och Koncernchef
  Tfn:                  +46 (0) 10 703 20 00

  Fredrik Bengtsson, Kommunikationschef
  Tfn:                  +46 (0) 700 80 75 04
  E-post:             press@cdongroup.com, ir@cdongroup.com

  Informationen i detta pressmeddelande är sådan som CDON Group ska offentliggöra enligt lagen om handel med finansiella instrument och/eller lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades för offentliggörande den 10 februari 2014 klockan 10:45 CET.

  Om CDON Group
  CDON Group är Nordens ledande e-handelskoncern. Sedan starten 1999 har gruppen utökat och breddat sin produktportfölj till att idag vara marknadsledande på e-handel inom Underhållning (CDON.com, Lekmer.com), Mode (Nelly.com, Members.com), Sport & Hälsa (Gymgrossisten.com, Bodystore.com, Milebreaker.com) och Hem & Trädgård (Tretti.com och Rum21.se). Under 2013 genererade gruppen 4,5 miljarder kronor i intäkter. CDON Groups aktier är noterade på NASDAQ OMX Stockholm Mid-cap lista under kortnamnet ”CDON”.

  Prenumerera