Skicka ett meddelande

  Kristoffer Väliharju utsedd till VD på CDON

  2018-09-13 14:00 - Regulatoriskt pressmeddelande
  Qliro Group har utsett Kristoffer Väliharju till VD på CDON AB. Sedan juni 2017 är Kristoffer Chief Operating Officer och medlem av CDON:s ledningsgrupp. Han har tidigare erfarenhet som ledande befattningshavare inom Dustin och Dell. Nuvarande VD Magnus Fredin har efter tre år valt att lämna bolaget för en ny roll utanför koncernen.

  – Kristoffer Väliharju har djup och bred erfarenhet av detaljhandel och är väl lämpad att driva nästa fas av CDON:s transformation. Magnus Fredin har framgångsrikt drivit omställningen i CDON till en marknadsplats och jag vill ta tillfället i akt att tacka Magnus för hans tre år på Qliro Group, säger Marcus Lindqvist, VD och koncernchef för Qliro Group.

  Kristoffer tillträdde som Chief Operating Officer och medlem av CDON:s ledningsgrupp i juni 2017. Kristoffer har lång erfarenhet inom detaljhandel, bland annat tre år på Dustin senast som försäljningschef mot små och medelstora bolag i Norden och dessförinnan tio år inom Dell senast som ansvarig för distribution i Norden. Kristoffer tillträder som VD på CDON under september.

  Prenumerera