Skicka ett meddelande

  Kristina Lukes blir ny VD på Nelly för att utveckla varumärket och affären

  2020-01-02 12:00 - Regulatoriskt pressmeddelande
  Kristina Lukes har rekryterats som ny VD på Nelly. Kristina har lång internationell erfarenhet från utvecklings- och förändringsarbete inom snabbrörliga  konsumentvaror. Senast kommer hon från Paulig. Kristina förväntas tillträda sin nya position i april.

  – Vi är glada över att rekrytera Kristina Lukes till ny VD på Nelly som är ett av Nordens starkaste varumärken för mode på nätet. Kristina har rätt kunskap och driv för att utveckla Nellys varumärke och affär för lönsam tillväxt, säger Marcus Lindqvist, VD och koncernchef för Qliro Group.

  Marcus Lindqvist fortsätter som tillförordnad VD på Nelly tills Kristina tillträder.

  Kristina har gedigen bakgrund från affärsutveckling, marknadsföring, sälj, innovation och produktutveckling av snabbrörliga konsumentvaror, främst från Unilever och Orkla där hon suttit i ledande befattningar under de senaste 15 åren. Hon har även varit VD på en av McCanns kommunikations- och reklambyråer i Göteborg. Hon kommer senast från Paulig där hon ansvarat globalt för affärsutveckling, marknadsföring och innovation av Santa Maria och Risenta.

  Kristina har tre år i rad utsetts till en av Sveriges framtida kvinnliga ledare. Hon är civilekonom från Göteborgs Universitet.

  För ytterligare information, besök www.qlirogroup.com, eller kontakta:
  Niclas Lilja, Investor Relations
  0736 511 363
  ir@qlirogroup.com

  Om Qliro Group
  Qliro Group är en ledande nordisk e-handelsgrupp inom konsumentvaror, livsstilsprodukter och närliggande finansiella tjänster. Qliro Group driver den ledande nordiska marknadsplatsen CDON, modevarumärket Nelly.com och Qliro AB som erbjuder finansiella tjänster till handlare och konsumenter. Under 2018 omsatte gruppen 3,2 miljarder kronor. Qliro Groups aktier är noterade på Nasdaq Stockholm i mid capsegmentet med kortnamnet ”QLRO”.

  Prenumerera