Skicka ett meddelande

  Förändringar i Nellys ledningsgrupp

  2022-06-29 08:37 - Regulatoriskt pressmeddelande

  Nelly Group AB (publ) ("Nelly") har idag utsett Hannes Kaber till ny Chief Technology Officer och Lotta Fermén till tillförordnad Chief Assortment Officer.

  Hannes kommer senast från en roll som B2B Development Manager på Nelly, där han bland annat ansvarat för bolagets nya hemsida. Dessförinnan arbetade Hannes bland annat på iProspect och Sterk AB med digital affärsutveckling och marknadsföring. Hannes har studerat på IHM Business School. Hannes efterträder Andreas Drougge som lämnar sin tjänst som Chief Technology Officer.

  Lotta kommer senast från en roll som Category Manager på Nelly, där hon bland annat ansvarat för inköpsteam på Nellys egna varumärken, och har även liknande erfarenhet från Gina Tricot. Lotta har en textilekonomutbildning från högskolan i Borås. Lotta efterträder Maria Segergren som lämnar sin tjänst som Chief Assortment Officer.

  "Nelly är på en omställningsresa mot lönsamhet och samtliga delar av vår verksamhet omfattas av förändringsarbetet. Jag välkomnar Lotta och Hannes i sina nya roller och vill tacka både Maria och Andreas för deras insatser och tid på Nelly", säger Helena Karlinder-Östlundh, tillförordnad VD på Nelly.

  För mer information, vänligen kontakta:
  Helena Karlinder-Östlundh, tillförordnad VD
  + 46 703 00 92 11
  ir@nelly.com

  Prenumerera