Skicka ett meddelande

  Förändring i Nellys ledning

  2019-10-15 13:30 - Regulatoriskt pressmeddelande
  Anna Ullman Sersé har idag meddelat att hon avser att lämna sin position som VD på Nelly. Marcus Lindqvist, VD i Qliro Group, tar en mer aktiv roll i bolaget och kompletterar den befintliga ledningsgruppen som arbetande styrelseordförande. Anna har arbetat med Nelly under de senaste tre åren och bidragit till att bolaget förstärkt organisationen och sitt varumärke inom mode i Norden.

  – Jag har arbetat inom Qliro Group och med Nelly i snart tre år varav de senaste ett och ett halvt åren som VD. Under tiden har jag definierat en ny strategi och rekryterat en stark ledningsgrupp. Nelly är ett fantastiskt bolag men implementeringen av strategin kräver mer närvaro i Borås och i Falkenberg än vad som jag känner att jag vill prioritera med hänsyn till min familj. Därför har jag idag valt att säga upp mig, säger Anna Ullman Sersé, avgående VD på Nelly.

  – Anna Ullman Sersé har varit drivande i att förstärka Nellys organisation och varumärke inom mode. Jag vill tacka henne för hennes insatser nu när hon nu lämnar gruppen. Ett av hennes bidrag är att hon har förstärkt ledningsgruppen i Nelly. Jag ser framemot att arbeta med teamet och bli mer engagerad i Nellys dagliga verksamhet med fortsatt fokus på lönsam tillväxt, säger Marcus Lindqvist.

  För att säkra kontinuitet inleds nu en överlämning till Marcus Lindqvist samt en rekryteringsprocess av en permanent VD.

  Anna Ullman Sersé började arbeta med Nelly 2016 som Head of Business Development på Qliro Group. Under sin tid på Qliro Group arbetade Anna med strategiutveckling för samtliga dotterbolag. I april 2018 utsågs hon till interim VD i Nelly, och strax därefter VD.

  Prenumerera