Skicka ett meddelande

  CDON Group lanserar Nelly.com och NLYman.com i Polen

  2014-04-09 10:30 - Regulatoriskt pressmeddelande
  CDON Group AB (publ) (”CDON Group”), Nordens ledande e-handelskoncern, meddelar att koncernens modesegment nu har lanserat lokala betaversioner av butikerna Nelly.com och NLYman.com i Polen.

  Nelly.com och NLYman.com har tidigare varit tillgängliga för den polska marknaden via butikens engelskspråkiga EU-sajter men nu erbjuds kunderna lokalt anpassade versioner. Lanseringen i Polen är i linje med bolagets strategi och ger modesegmentet ökad lokal närvaro på ytterligare en e-handelsmarknad.

  Paul Fischbein, VD och koncernchef för CDON Group, kommenterar: ”Lanseringen i Polen är ett spännande steg i modesegmentets expansion. Den polska marknaden är en av de snabbast växande e-handelsmarknaderna i EU och vi tror att Nelly och NLYman, med sina starka och unika erbjudanden, kommer att uppskattas av de polska kunderna.”

  Om Nelly.com/NLYman.com
  Nelly.com/NLYman.com är Nordens största nätbutik för mode- och skönhetsmedvetna killar och tjejer mellan 18 och 35 år och driver lokala e-handelsbutiker i hela Norden samt Tyskland, Österrike, Storbritannien, Nederländerna, Frankrike, Belgien och Polen. För övriga EU-länder finns en engelskspråkig EU-butik samt att bolaget även erbjuder en global sajt. Nelly.com/NLYman.com inspirerar med nyheter varje dag från några av butikens 850 olika varumärken. Försäljningen av egna märkesvaror står för cirka 30 % av den totala försäljningen.

  Informationen i detta pressmeddelande är sådan som CDON Group ska offentliggöra enligt lagen om handel med finansiella instrument och/eller lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades för offentliggörande den 9 april 2014 klockan 10:30 CET.

  Prenumerera