Skicka ett meddelande

    CDON Group lanserar Nelly.com i Frankrike

    2013-11-05 09:30 - Regulatoriskt pressmeddelande
    CDON Group AB (publ) (”CDON Group”), Nordens ledande e-handelskoncern, meddelar att dotterbolaget NLY Scandinavia nu har lanserat en lokal betaversion av Nelly.com i Frankrike.

    Nelly.com har tidigare varit tillgänglig för den franska marknaden via butikens engelskspråkiga EU-sajt. Lanseringen i Frankrike innebär att Nelly.coms kunder nu får tillgång till en franskspråkig butik och kundservice  samt lokalt anpassade betalalternativ. Fler anpassningar kommer ske löpande innan butiken slutligen introduceras och marknadsföringsaktiviteter påbörjas.

    Paul Fischbein, VD och koncernchef för CDON Group, kommenterar: ”Lanseringen i Frankrike är en del av vår strategi att stärka Nelly.com i Europa. Frankrike är en av Europas ledande e-handelsmarknader och vi tror att Nelly.com, med sitt starka och unika erbjudande, kommer att uppskattas av de franska kunderna. Lanseringen kommer inledningsvis att ske i mindre skala med begränsad marknadsaktivitet. Det kommer därmed att ta lite tid innan vi på allvar ser effekten av att Nelly har lanserats i Frankrike.”

    Om Nelly.com
    Nelly.com är Nordens största nätbutik för mode- och skönhetsmedvetna killar och tjejer mellan 18 och 35 år och driver lokala e-handelsbutiker i hela Norden samt Tyskland, Österrike, Storbritannien, Nederländerna och Frankrike. För övriga EU-länder finns en engelskspråkig EU-butik. Nelly.com inspirerar med nyheter varje dag från några av butikens 850 olika varumärken. Försäljningen av egna märkesvaror står för cirka 30 % av den totala försäljningen. 

    Prenumerera