Skicka ett meddelande

  CDON Group lanserar Nelly.com i Belgien

  2014-03-05 13:30 - Regulatoriskt pressmeddelande
  Pressmeddelande, Malmö 5 mars 2014

  CDON Group AB (publ) (”CDON Group”), Nordens ledande e-handelskoncern, meddelar att dotterbolaget NLY Scandinavia nu har lanserat en lokal betaversion av Nelly.com i Belgien.

  Nelly.com har tidigare varit tillgänglig för den belgiska marknaden via butikens engelskspråkiga EU-sajt men nu erbjuds kunderna en tvåspråkig lokalt anpassad version. Lanseringen i Belgien är i linje med bolagets strategi och ger ökad lokal närvaro på ytterligare en e-handelsmarknad.

  Paul Fischbein, VD och koncernchef för CDON Group, kommenterar: ”Lanseringen i Belgien är ett naturligt nästa steg för Nelly efter lanseringarna i Nederländerna och Frankrike. Vi tror att Nelly.com, med sitt starka och unika erbjudande, kommer att uppskattas av de belgiska kunderna. På samma sätt som vid tidigare lanseringar på nya marknader kommer lanseringen i Belgien inledningsvis att ske i mindre skala med begränsad marknadsaktivitet.”

  Om Nelly.com
  Nelly.com är Nordens största nätbutik för mode- och skönhetsmedvetna killar och tjejer mellan 18 och 35 år och driver lokala e-handelsbutiker i hela Norden samt Tyskland, Österrike, Storbritannien, Nederländerna, Frankrike och Belgien. För övriga EU-länder finns en engelskspråkig EU-butik samt att bolaget även erbjuder en global sajt. Nelly.com inspirerar med nyheter varje dag från några av butikens 850 olika varumärken. Försäljningen av egna märkesvaror står för cirka 30 % av den totala försäljningen.
     

  För ytterligare information, besök www.cdongroup.com, eller kontakta:
  Paul Fischbein, VD och koncernchef
  Tfn:          +46 (0)10 703 20 00

  Nicolas Adlercreutz,CFO
  Tfn:          +46 (0) 705 87 44 88

  E-post:     press@cdongroup.com, ir@cdongroup.com

  Informationen i detta pressmeddelande är sådan som CDON Group ska offentliggöra enligt lagen om handel med finansiella instrument och/eller lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades för offentliggörande den 5 mars 2014 klockan 13:30 CET.

  Om CDON Group
  CDON Group är Nordens ledande e-handelskoncern. Sedan starten 1999 har gruppen utökat och breddat sin produktportfölj till att idag vara marknadsledande på e-handel inom Underhållning (CDON.COM, Lekmer.com), Mode (Nelly.com, NLYman.com, Members.com), Sport & Hälsa (Gymgrossisten.com, Bodystore.com, Milebreaker.com) och Hem & Trädgård (Tretti.com och Rum21.se). Under 2013 genererade gruppen 4,5 miljarder kronor i intäkter. CDON Groups aktier är noterade på NASDAQ OMX Stockholm Mid-cap lista under kortnamnet ”CDON”.

  Prenumerera