Skicka ett meddelande

  CDON Group lanserar Gymsector.com som EU-site

  2014-10-21 08:00 - Regulatoriskt pressmeddelande
  CDON Group AB (publ), Nordens ledande e-handelskoncern, meddelar att dotterbolaget Gymgrossisten AB nu har lanserat internetbutiken Gymsector.com för EU-marknaden.

  Lanseringen innebär att Gymgrossistens ledande sortiment av kosttillskott för hårt tränande atleter nu blir tillgängligt på 22 nya marknader inom EU, däribland Benelux, Frankrike, Polen, Italien och Spanien. Butiken är engelskspråkig, betalning sker med kreditkort och varorna  distribueras från Gymgrossistens centrallager i Trollhättan.

  Paul Fischbein, VD och koncernchef för CDON Group, kommenterar: ”Genom lanseringen av Gymsector.com på nya EU-marknader tar vi nästa steg i Gymgrossistens fortsatta expansion. Den nya EU-siten gör det möjligt för oss att identifiera relevanta marknader för bolagets vidare tillväxt. Vi ser fram emot att möta konsumenterna på dessa nya marknader och vi är övertygade om att de kommer att uppskatta Gymgrossistens breda sortiment av högkvalitativa kosttillskott.”

  Informationen i detta pressmeddelande är sådan som CDON Group ska offentliggöra enligt lagen om handel med finansiella instrument och/eller lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades för offentliggörande den 21 oktober 2014 klockan 08:00 CET.

  Prenumerera