Skicka ett meddelande

  CDON Group expanderar Rum21 i Norden

  2011-10-13 08:00 - Regulatoriskt pressmeddelande
  CDON Group AB (publ.) ("CDON Group" eller "koncernen"), Nordens ledande e-handelskoncern, tillkännagav idag den nordiska expansionen av Rum21, internetbutiken för möbler och heminredning. Rum21 finns nu tillgänglig i Norge, Danmark och Finland i och med lansering av internetbutikerna Room21.no, Room21.dk och Room21.fi.

  Rum21.se lanserades i Borås 2006 och är idag en ledande internetbutik för möbler och heminredning från välkända skandinaviska och europeiska varumärken. Under september månad har Rum21 etablerats i Danmark genom internetbutiken Room21.dk och i Finland genom Room21.fi. Idag kompletteras den nordiska expansionen med lanseringen av Room21.no i Norge.

  Samtliga nordiska butikerna har samma sortiment, bygger på samma plattform och använder samma infrastruktur, men har lokal kundservice som kan assistera kunderna på deras eget språk.

  Mikael Olander, verkställande direktör och koncernchef för CDON Group, kommenterade: "Jag är glad över att konsumenter på alla våra nordiska hemmamarknader nu kan ta del av Rum21:s köpupplevelse och deras erbjudande av kvalitetsmöbler och designprodukter.”

  “Den nordiska expansionen av Rum21 är ett bra exempel på hur vi snabbt och kostnadseffektivt kan genomdriva vår tillväxtstrategi; att bredda vårt produktutbud, expandera våra verksamheter geografiskt och addera nya varumärken till vår portfölj. Med Rum21 har vi åstadkommit allt detta sedan vi förvärvade bolaget i februari i år."

  Rum21.se förvärvades av CDON Group AB den 1 februari 2011 och ingår tillsammans med Tretti.se i koncernens Hem & Trädgårdssegment.

  ***


  Prenumerera