Skicka ett meddelande

  CDON Group AB lanserar Heppo.com i Nederländerna

  2012-06-20 14:00 - Regulatoriskt pressmeddelande
  CDON Group AB, Nordens ledande e-handelskoncern, tillkännagav idag att de har expanderat skobutiken Heppo.com till Nederländerna genom lanseringen av e-handelsbutiken Heppo.nl. Bolaget stärker därmed sin närvaro på den strategiskt viktiga europeiska e-handelsmarknaden.

  Heppo.com är en internetbutik inriktad på försäljning av skor, tillbehör och accessoarer som startades inom CDON Group under augusti 2010. Butiken utvecklades och lanserades i Sverige, Norge, Danmark och Finland inom loppet av fem månader och är idag en av Nordens snabbast växande internetbutiker. Nu stärker butiken ytterligare sin position och närvaro i Europa genom lanseringen en lokal butik utvecklad för den nederländska marknaden.

  Paul Fischbein, VD och koncernchef för CDON Group, kommenterar: ”Lanseringen i Nederländerna är en spännande möjlighet för oss att stärka vår närvaro på en mycket intressant marknad. Nederländerna är en viktig kugge i Europas e-handelsekonomi och det är en marknad som uppvisar fortsatt hög tillväxt. Vi är övertygade om att Heppo.nl har ett attraktivt kunderbjudande som lämpar sig väl för marknaden.

  Vi fortsätter att kapitalisera på den infrastruktur vi skapat inom Modesegmentet, där vi sedan tidigare etablerat modebutiken Nelly.com i Nederländerna. När Nelly.coms pågående lagerflytt är avslutad kommer hela segmentets varuflöden att vara integrerade.”

  På Heppo.nl finns ett brett utbud av trendiga, funktionella eller klassiska skor från mer än 300 olika varumärken – det är skor för alla människor och för alla tillfällen. Dessutom tillbehör, accessoarer och strumpor. Den inspirerande shoppingupplevelsen kombineras med högsta tänkbara servicenivå. Med fri frakt, fri retur och prisgaranti är det enkelt att handla från Heppo.com.

  Prenumerera