Skicka ett meddelande

  CDON Group AB lanserar Bodystore.dk i Danmark

  2011-02-22 08:00 - Regulatoriskt pressmeddelande
  CDON Group AB (Nasdaq OMX Stockholm: CDON) (publ.), en av Nordens ledande e-handelskoncerner, tillkännagav idag att de har expanderat segmentet Sport & Hälsa till Danmark genom lanseringen av e-handelsbutiken Bodystore.dk. Bodystore.dk är en dansk systerbutik till svenska Gymgrossisten.com och erbjuder ett brett utbud av kosttillskott, träningskläder och träningsredskap.

  CDON Groups utbud inom Sport & Hälsa är nu tillgängligt i hela Norden. Segmentet redovisade en omsättningsökning på 35 procent till 285 miljoner kronor för helåret 2010, vilket återspeglade segmentets växande popularitet i målgruppen, ett större kropps- och hälsointresse i samhället, samt högre försäljningsvolymer i Finland och Norge.

  Mikael Olander, verkställande direktör och koncernchef för CDON Group, kommenterade: ”Den nordiska expansionen av vårt erbjudande inom Sport & Hälsa ligger i linje med vår tillväxtstrategi att bredda vårt produktutbud, expandera våra verksamheter geografiskt och addera nya varumärken till vår portfölj.”

  ”Gymgrossisten har en ledande position på den svenska marknaden och har på kort tid även etablerat en stark position i Norge och Finland. Vi är övertygade om att vårt erbjudande kommer att vara lika populärt bland de danska konsumenterna.”

  ***

  Prenumerera