Skicka ett meddelande

  CDON.com utökar sortimentet med produkter från Tretti.com

  2012-07-13 09:00 - Regulatoriskt pressmeddelande
  CDON Group AB, Nordens ledande e-handelskoncern, tillkännagav idag att Tretti.coms sortiment med vitvaror, hushållsapparater och utomhusprodukter har lanserats på CDON.com.  Därmed stärker CDON.com ytterligare sin position som Nordens ledande internetvaruhus samtidigt som Tretti.com når ut till nya e-handelskunder i hela Norden.

  Paul Fischbein, VD och koncernchef för CDON Group kommenterade: ”Vi är mycket nöjda med att vi nu kan erbjuda CDON.coms kunder ett fullsortiment av vitvaror och andra hushållsnära produkter från Tretti.com. Samarbetet kombinerar styrkorna från de två e-handlarna för att ge kunderna den bästa köpupplevelsen.”

  ”Vår strategi är att befästa CDON.com som Nordens ledande internetvaruhus. Genom att bredda utbudet stärks kunderbjudandet ytterligare, samtidigt som vi skapar förutsättningar för övriga gruppbolag att kapitalisera på CDON.coms ledande marknadsposition och höga trafikvolymer i Norden.”

  CDON.com är Nordens ledande internetbutik med försäljning av hemelektronik, film, spel, musik, böcker, leksaker med mera. Butiken grundades 1999 och har utvecklats från att ursprungligen vara en skivbutik på nätet till att bli Nordens största e-handelsvaruhus.

  Tretti.com är Sveriges ledande internetbutik för vitvaror och hushållsapparater med ett brett utbud produkter från välkända varumärken såsom Bosch, Electrolux, LG, Samsung, Siemens och Whirlpool. Bolaget förvärvades av CDON Group i juni 2011. 

  Prenumerera