Skicka ett meddelande

  Betalningslösningen Qliro lanserad i Finland

  2015-04-20 08:00 - Regulatoriskt pressmeddelande
  Qliro Group AB (publ.) meddelade idag att dotterbolaget Qliro AB har expanderat betalningslösningen Qliro till Finland. Members.com och Tretti är de första butikerna som nu introducerat Qliros tjänster för sina finska kunder.

  Betalningslösningen Qliro lanserades under juni månad förra året då Members.com introducerade tjänsten för sina svenska kunder. Idag används Qliro av ett flertal välkända e-handelsbutiker, inom och utanför Qliro Group, såsom Cdon, Nelly, Tretti, Lekmer, Gymgrossisten, Bangerhead och Hobbex.

  − Qliro utvecklas i ett högt tempo. Mottagandet från konsumenterna är positivt och intresset från e-handlare över hela Norden är stort. Vi är därför glada att vi nu kan erbjuda betalningslösningen för handlare även på den finska marknaden, kommenterar Paul Fischbein, VD och koncernchef för Qliro Group.

  Om Qliro
  Qliro är ett bolag som gör det möjligt för kunder att handla tryggt på nätet genom att först få hem sina varor, och därefter betala för dem. Qliro startades 2014 som en del av Qliro Group och idag används Qliros betaltjänst av såväl koncernens butiker som externa handlare. Qliro är även lanserad på den finska marknaden. Under 2015 planeras fortsatt integration mot fler handlare samt lansering i ytterligare nordiska länder.

  Informationen i detta pressmeddelande är sådan som Qliro Group AB (publ.) ska offentliggöra enligt lagen om handel med finansiella instrument och/eller lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades för offentliggörande den 20 april 2015 klockan 08:00 CET.

  Prenumerera