Skicka ett meddelande

  Anna Ullman Sersé utsett till VD på Nelly

  2018-10-09 11:19 - Regulatoriskt pressmeddelande
  Qliro Group har utsett Anna Ullman Sersé till VD på Nelly. Anna har varit Interim Head of Nelly sedan april 2018 och Head of Business Development på Qliro Group sedan 2016.

  – Vi är glada över att utse Anna Ullman Sersé till permanent VD på Nelly. Anna har lång erfarenhet inom detaljhandel och har stöttat Nelly i strategiarbetet sedan 2016 samt varit Interim Head of Nelly sedan 2018. Nelly är ett av Nordens starkaste varumärken för mode på nätet och Anna är väl lämpad att ta Nelly till nästa fas, säger Marcus Lindqvist, VD och koncernchef för Qliro Group.

  Anna Ullman Sersé tillträdde som Interim Head of Nelly i april 2018. Hon var dessförinnan Head of Business Development för Qliro Group sedan 2016, med ansvar för strategiutvecklingen för Nelly och de andra affärsområdena. Anna har lång erfarenhet som managementkonsult på Accenture Interactive. Som nordiskt ansvarig för detaljhandel arbetade hon med flera av Sveriges stora detaljhandelsbolag. Anna har en juristkandidatexamen och en civilekonomexamen från Stockholms Universitet.

  Prenumerera