Skicka ett meddelande

  Verkställande ledning

  Anders Hellberg

  Chief Technology Officer

  Anders Hellberg tillträdde som Chief Technology Officer (CTO) i september 2023. Anders kommer senast från en roll som Client Director på Avensia där han ansvarade för samarbeten med bl a Kappahl, Haglöfs, Nordic Nest, Bygghemma, Trademax och Chilli. Innan dess var han 12 år på Stena Line och var med och ledde den digitala affärsutvecklingen.

  Anders har en civilingenjörsutbildning från Chalmers Tekniska Högskola i Göteborg.

  Aktieinnehav (inklusive närstående personers innehav): 0 aktier.

  +

  Madeleine Einarsson

  Chief Sales Officer

  Madeleine Einarsson tillträdde som Chief Sales Officer (CSO) i augusti 2023.

  Madeleine kommer senast från rollen som försäljningschef på Nelly, där hon bland annat ansvarat för försäljning och performance marketing.

  Madeleine har en kandidatexamen i Företagsekonomi från Handelshögskolan i Göteborg samt en Politices kandidatexamen från Göteborgs Universitet.

  Aktieinnehav (inklusive närstående personers innehav): 0 aktier.

  +

  Lotta Fermén

  Chief Assortment Officer

  Lotta Fermén tillträdde som tillförordnad Chief Assortment Officer (CAO) i juni 2022. Sedan januari 2023 innehar hon rollen som CAO permanent.

  Lotta kommer senast från en roll som Category Manager på Nelly, där hon bland annat ansvarat för inköpsteam på Nellys egna varumärken, och har även liknande erfarenhet från Gina Tricot.

  Lotta har en textilekonomutbildning från högskolan i Borås.

  Aktieinnehav (inklusive närstående personers innehav): 0 aktier.

  +

  Helena Karlinder-Östlundh

  Chief Executive Officer

  Helena Karlinder-Östlundh är ordinarie CEO för Nelly Group sedan 28 september 2023.

  Hon började på Nelly i mars 2022. Helena har tidigare arbetat  med personal- och organisationsutvecklingsfrågor sedan 2005, först som konsult på McKinsey & Company och sedan på ledande  befattningar inom retail och i musikbranschen. Hennes senaste roll var som Chief People Officer på MECCA Brands i Australien och hon har dessförinnan även arbetat i Storbritannien. Hon har sedan tidigare gedigen erfarenhet av transformationsarbete, både inom turnarounds och inom bolag med hypertillväxt.

  Helena har en Master of Science i organisationspsykologi från London School of Economics and Political Science.

  Aktieinnehav (inklusive närstående personers innehav): 10 000 aktier.

  +

  Stefan Svensson

  Chief Operations Officer

  Stefan tillträdde som COO i Nelly group augusti 2021. Stefan kommer närmast från NetOnNet där han ansvarat för bland annat logistikfunktionen sedan 2015.

  Tidigare har Stefan arbetet inom distributionsledet i hemelektroniksbranschen samt flertalet år som konsult inom logistikutveckling. Stefan har en Msc inom logistik från Högskolan i Borås.

  Aktieinnehav (inklusive närstående personers innehav): 21 277 aktier.

  +

  Niklas Lingblom

  CFO

  Niklas Lingblom tillträdde som CFO i februari 2024. Niklas kommer närmast från rollen som CFO på Inet AB och har tidigare varit Finance Manager på PowerCell Sweden AB och Financial Controller på Exertis CapTech AB. Han började sin karriär på EY där han bland annat hade rollen Senior Auditor.

  Niklas har en examen från Handelshögskolan i Göteborg.

  Aktieinnehav (inklusive närstående personers innehav): 0

  +

  Prenumerera